Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 70 503 6195

Bemutatkozás

Iskolánk 2003-ban kezdte meg működését. Rövid idő alatt lett a város egyik legkedveltebb szakképző intézménye. A kezdetektől úgy gondoltuk, hogy iskolánkban az egyik legfontosabb alapelv, hogy barátságos, családias, fiatalos iskolaként működjünk. Az elmúlt időszakban folyamatosan fejlesztettük iskolánkat, növeltük a tantermek számát, technikai eszközeinket és fontos szakmai kapcsolatokat alakítottunk ki. Az iskola korábbi eredményeinek bizonyos fokú elismerése, hogy a 2016/17-es tanévtől a Miskolci Szakképzési Centrum tagiskolájaként működhet tovább.
Tagintézményünk kuriózumnak számít, hiszen kizárólag érettségi utáni szakképzéssel foglalkozunk.  Az intézmény sajátosságából adódóan rugalmasan és dinamikusan tudunk alkalmazkodni a tanulók igényeihez és a gazdaság elvárásaihoz. Képzéseink megszervezése során törekszünk a duális képzési rendszer lehetőségeit, előnyeit kiaknázni; megismertetve tanulóinkat a munkaerőpiac valós elvárásaival.
Szépészeti képzésben részt vevő tanulóink számára igyekszünk minél több színvonalas szépészeti továbbképzést megszervezni, annak érdekében, hogy olyan ismeretekre is szert tegyenek, melyek csak iskolarendszeren kívüli tanfolyamokon sajátíthatók el.
Pénzügyi ágazati képzések esetében biztosítjuk a szakképesítés-ráépülés megszerzésének lehetőségét is, kialakítva ezzel tanulóinkban az élethosszig tartó tanulás igényét.
Iskolánk menedzselését a dizájner szemlélet jellemzi.

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk oldalunkon!
Iskolánk 2020. július 1-jétől Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum néven működik tovább, ezért kérjük a legfrissebb információkért kattintson tovább!

Tovább